Αφιερωμένη στους 361 Αιγινήτες Αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης, η συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

  • Home
  • Νέα
  • Αφιερωμένη στους 361 Αιγινήτες Αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης, η συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Μιχάλη Χατζηγιάννη.
24 Ιούλ

Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο πλαίσιο της κοινής δράσης “Τρεις Πόλεις για την Ελλάδα”, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία συμμετέχουν η Αίγινα, το Ναύπλιο και η Αθήνα. Την παρουσίαση της συναυλίας έκανε ο πρόεδρος της “Επιτροπής Αίγινα 2021”,  δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους 361 Αιγινήτες Αγωνιστές της Επανάστασης του 1821. Ειδικά, τιμήθηκαν ο Κυριάκος Μούρτζης και ο Γεώργιος Καρύδης Τζελεντής. Τις απονομές τιμής ένεκεν, για τον αγωνιστή Κυριάκο Μούρτζη, έκανε στην κυρία Κατερίνα Στεργιοπούλου η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και για τον αγωνιστή Γιώργο Καρύδη Τσελεντή, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς στο κ. Γιώργο Καρύδη.

Δείτε εδώ ένα μικρό εισαγωγικό βίντεο.

Κείμενο και υλικό από το aeginaportal.gr.

Add Your Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *