Η 24η Ιανουαρίου ημέρα εορτασμού της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια. Νέο μέλος της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας η εικαστικός Βένια Δημητρακοπούλου.

  • Home
  • Νέα
  • Η 24η Ιανουαρίου ημέρα εορτασμού της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια. Νέο μέλος της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας η εικαστικός Βένια Δημητρακοπούλου.
26 Νοέ

Μετά την εισήγηση της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας, την οποία έκανε αποδεκτή και έφερε προς συζήτηση στο σώμα ο Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς, το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας αποφάσισε κατά την συνεδρίαση της 24ης Νοεμβρίου (κατά πλειοψηφία) να ορίσει ως ημέρα εορτασμού της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια την Κυριακή 24 Ιανουαρίου αντί της 26ης Ιανουαρίου. Και τούτο για να διευκολυνθεί τόσο η μετάβαση των επίσημων προσκεκλημένων μας όσο και η παρακολούθηση των εκδηλώσεων από τους πολίτες της Αίγινας σε μη εργάσιμη ημέρα. Πρόκειται για πάγια ρύθμιση η οποία θα ισχύει εφεξής κάθε χρόνο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε επίσης δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής να ορίσει ως μέλος της την εικαστικό Βένια Δημητρακοπούλου, στην θέση του παραιτηθέντος ιατρού κυρίου Βασίλη Σωτηρακόπουλου. Η Επιτροπή ευχαριστεί τον κύριο Σωτηρακόπουλο για την στήριξή του στο έργο της.

Add Your Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *